Kitreli 100.Yıl Fatih Ortaokulu

Vizyon: Milli Kültürü özümsemiş, başarıda sınır kabul etmeyen örnek bir okul olmak.

Misyon: Düşünen, okuyan, sorgulayan, araştıran, öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip, ulusal ve evrensel değerlere bağlı, insan hak ve hürriyetlerine saygılı, görev ve sorumluluklarının bilincinde bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: 1-)2019-2020 ´´İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy´´konulu bilgi yarışması ilçe üçüncülüğü. 2-)2016-2017 2.TEOG sınavı Türkiye Birincisi. 3-)2011 Münazara yarışması ilçe birinciliği 4-)2008 1.Kademe bilgi yarışması ilçe birinciliği, 5-)2000 Yılı Voleybol İlçe 2.liği,

Saatler: 09.00-16.00
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmenler İl ve İlçe merkezine kendi araçlarıyla ulaşımı sağlamaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında mezun olan öğrencilermizin %100'ü Liseye yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kitrelioo.meb.k12.tr

Adres - KİTRELİ KÖYÜ ULUCAMİ MEVKİİ TEPEYRAN SK. NO 2 ÇİFTLİK / NİĞDE

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Niğde’ye 50 km, Aksaray’a 45 km, Nevşehir’e 71 km uzaklıkta olan köyümüzde, başlıca geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır. Bunun yanında küçük ticari kuruluşlar da vardır.

Adres - KİTRELİ KÖYÜ ULUCAMİ MEVKİİ TEPEYRAN SK. NO 2 ÇİFTLİK / NİĞDE

Ulaşım İlçeye ve il merkezine hafta içi minibüs seferi vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 15 km, Yeni açılan yoldan İl merkezine 50 km´dir.